Snívalo sa vám, že PADÁTE? Tak pozor, výklad snov naznačuje, že môžete mať problém! Ale môže symbolizovať aj nový začiatok?

Pád je v snoch zvyčajne rovnako nepríjemný a desivý ako v bdelom svete. Ak sa táto symbolika neustále objavuje, je dôležité jej porozumieť.

Pád je v snoch zvyčajne rovnako nepríjemný a desivý ako v bdelom svete. Ak sa táto symbolika neustále objavuje, je dôležité jej porozumieť.

Fotogaléria

Snový symbol „pád“ môže mať rôzne významy, od hlbokých zmien a premien až po pocity neistoty, straty moci či kontroly. Z pohľadu psychoanalýzy nie je snívanie len vstupnou bránou do inej reality, je chápaný ako zrkadlo vášho života, ktoré vám môže pomôcť ujasniť si súčasnú situáciu.

Záhadná VLČIA HODINA: Ak sa aj vy často budíte o tretej ráno, prekvapí vás, čo za tým v skutočnosti je! Zobraziť článok

Sen sám o sebe nemá žiadne jasnovidecké schopnosti a ani ho netreba chápať ako nezmyselné dobrodružstvo. Bez výkladu nemá to, čo sa sníva, skutočný význam. Slúži len ako znak základného problému. 

Čo ak v sne padáte?

Samozrejme, záleží na tom, kto ste a s akými výzvami bojujete. Všeobecný výklad slúži ako počiatočný impulz pre vaše hlbšie bádanie.

Strata kontroly

Pád vo sne môže zvýšiť váš vnútorný pocit, že ste stratili kontrolu nad svojím životom alebo určitou situáciou. V nejakom probléme sa môžete cítiť úplne bezmocní. Znamená aj istú mieru nepredvídateľnosti, pretože nemôžete presne vedieť, kedy narazíte na zem a ako veľmi to bude bolieť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});