Snívalo sa vám TOTO? Tak pozor! 3 symboly, ktoré hovoria jasnou rečou: Váš vzťah je definitívne v TROSKÁCH

Ak si presne pamätáte, o čom ste v noci snívali, možno by stálo za to trochu o tom popremýšľať...
  • Zdroj: Getty/Geber86

Ak si presne pamätáte, o čom ste v noci snívali, možno by stálo za to trochu o tom popremýšľať...

... pretože sny často prezradia o vašom podvedomí viac, ako si uvedomujete.

Snívalo sa vám, že ste PODVIEDLI svojho partnera? Sexuálne sny môžu byť poriadne DRÁŽDIVÉ, ich pravý význam však často podceňujeme! Zobraziť článok

Veci, ktoré sa vás týkajú v bežnom živote sa môžu premietnuť do snov, to je proste fakt. Možno si ani neuvedomujete, aké máte problémy alebo starosti. Nie vždy sú totiž zrejmé, niečo proste vycítite iba podvedome. Ak sa vám snívalo o nasledovných veciach, vnímajte ich ako určité symboly, ktoré naznačujú, že vo vašom partnerstve nemusí byť všetko v poriadku.

Podvod

V prípade, že vo sne podvádzate vy, môže to signalizovať, že vás trápia pocity viny alebo nenaplnené potreby vo vzťahu. Nemusí ísť hneď o neveru. Možno ste len počas hádky povedali niečo, čo vás mrzí alebo ste podnikli kroky, ktoré vášho partnera sklamali.

Znehybnenie tela počas spánku je pre mnohých NAJDESIVEJŠÍM zážitkom v živote: Sú za tým TEMNÉ sily? Odborníci reagujú Zobraziť článok

Ak ste v sne podvedená vy, pravdepodobne existujú vo vašom vzťahu problémy, ktoré sú neustále zametané pod koberec. Otvorte konečne vzájomne témy, ktoré vám nie sú príjemné. Nebudú vás strašiť kostlivci!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});