Oplatí sa párový terapeut, ak partner nespolupracuje? Ak budete postupovať TAKTO, môžete vo vzťahu mnohé zmeniť. Úplne SAMA!

Psychológ a párový terapeut Oskar Holzberg vysvetlil, prečo sa oplatí absolvovať terapiu vzťahových problémov aj osamote.

Psychológ a párový terapeut Oskar Holzberg vysvetlil, prečo sa oplatí absolvovať terapiu vzťahových problémov aj osamote.

Fotogaléria

Terapia, ktorú podstúpime bez partnera, nie je párová terapia. Vzťah však môžeme liečiť aj sami. V milostných vzťahoch je to vždy o tom, či sa cítite spojení alebo sami. A to bez ohľadu na to, že:

  • ste mali aféru, ktorú treba riešiť
  • sa neviete dohodnúť na výchove detí
  • chýba fyzická láska (mimochodom, problémy s orgazmom nemusia byť
  • nevyhnutne prejavom problémov vo vzťahu)
  • váš partner radšej trávi čas hraním počítačových hier ako s vami

Zápas s nenaplnenými potrebami je dosť náročný. Poviete, že sa necítite pochopená, no on si myslí, že je to prehnané, nepochopiteľné alebo neopodstatnené. Toto vám ešte pridá na negativite a vy sa cítite osamelá a bezmocná. Ešte môžete vytiahnuť posledný tromf: párovú terapiu!

Máte pocit, že vám všetko prerástlo cez hlavu? TOTO si ujasnite skôr, ako vyhľadáte terapeuta! Zobraziť článok

S najväčšou pravdepodobnosťou však váš partner odmietne aj tento návrh. A teraz si myslíte, že máte na výber len medzi dvoma možnosťami: rezignovať, pretože aj tak nemôžete nič zmeniť – alebo desivú alternatívu, že sa jednoducho zbalíte a odídete. Nevešajte hlavu. Ak sa vám nepozdáva ani jedna z možnosti, existuje ešte tretia.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});