Má váš chlap milenku? Ak spozorujete týchto 6 znakov, majte sa na POZORE, vo vašom vzťahu pravdepodobne niečo nie je v poriadku!

Máte pocit, že sa vám niekto vkráda do vzťahu, no nemáte istotu? Kým jeden by vás označil za paranoika, druhý by povedal, že pocit v ...
  • Zdroj: Pexels/ cottonbro studios

Máte pocit, že sa vám niekto vkráda do vzťahu, no nemáte istotu? Kým jeden by vás označil za paranoika, druhý by povedal, že pocit v bruchu je vždy správny. Zistite, na čom ste!

Stále sa sťažuje na svoju kolegyňu

Sťažuje sa váš chlap neustále na tú istú kolegyňu v práci? Je pravda, že je to mrcha, ale je tiež veľká pravdepodobnosť, že ju má rád. Ak v ňom vzbudzuje veľké emócie – bez ohľadu na to, či sú pozitívne alebo negatívne, stojí za to sa na „problém“ pozrieť bližšie. 

Prišla z práce trochu skôr: To, čo videla v kuchyni, jej prevrátilo život naruby! DVOJNÁSOBNÝ PODRAZ v priamom prenose Zobraziť článok

Cez deň prestal písať

Ak ste bývali v kontakte celý deň – váš drahý vám posielal fotky, pýtal sa na radu alebo sa chválil novým – a teraz sa počas obednej prestávky obmedzuje na jednu správu úspechom – niečo nie je v poriadku. Buď je veľmi zaneprázdnený, alebo sa radšej porozpráva s niekým iným! 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});