Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Odmietol vás? Ak myslíte hneď na najhoršie, zadržte! Tieto 2 veci sú pravdepodobnejšie ako MILENKA!

Pokiaľ z ničoho nič začal odmietať sex, nemusí byť za tým milenka. Nasledujúce riadky vás možno prekvapia.
  • Zdroj: Getty/fizkes

Pokiaľ z ničoho nič začal odmietať sex, nemusí byť za tým milenka. Nasledujúce riadky vás možno prekvapia.

Mnohé ženy vidia za partnerovým odmietaním neveru. Nie vždy to tak ale musí byť. Ešte predtým, ako ho začnete upodozrievať, overte si nasledovné:

Ktorá hračka je pre vás tá pravá?
Pozor, veľmi HORÚCI horoskop: Ktorá sexuálna pomôcka sa hodí k vášmu znameniu? Objavte svojho spojenca a zažite noci, o akých sa vám ani nesnívalo Zobraziť článok

Nedostatok spánku 

Málo energie, príliš veľký pracovný tlak, stres, úzkosť... To všetko ovplyvňuje chuť muža na akékoľvek intímnosti. Nemajte mu preto za zlé, že v noci uprednostní spánok pred prasačinkami. 


Pocit nepochopenia 

U muža, ktorý sa necíti dobre, sexuálne ródeo nehrozí. Dôvodom môžu byť práve vaše nevhodné poznámky na jeho adresu. Majte na pamäti, že aj "nevinná" pripomienka môže spustiť nechuť. Preto nabudúce pouvažujte, ako s poznámkou na jeho priberanie správne naložiť. 

S touto sexuálnou polohou nie sú ŽIADNE žarty: Stačí jediný zlý pohyb a budete potrebovať OKAMŽITÚ lekársku pomoc! Zobraziť článok

"Všetko to začalo rečami o jeho pivnom bruchu," hovorí Monika, ktorá so svojím mužom nespala súvislo už 6 mesiacov. "Neskôr, keď so mnou úplne prestal sexovať, som si uvedomila, že nielen my ženy, ale aj muži potrebujú počuť, že sú výnimoční. Aspoň v našich očiach. Preto je lepšie zahryznúť si občas do jazyka, žiadna z nás predsa nechce zostať nasucho..." 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});