Má váš chlap milenku? Ak spozorujete týchto 6 znakov, majte sa na POZORE, vo vašom vzťahu pravdepodobne niečo nie je v poriadku!

Máte pocit, že sa vám niekto vkráda do vzťahu, no nemáte istotu? Kým jeden by vás označil za paranoika, druhý by povedal, že pocit v ...
  • Zdroj: Pexels/ cottonbro studios

Máte pocit, že sa vám niekto vkráda do vzťahu, no nemáte istotu? Kým jeden by vás označil za paranoika, druhý by povedal, že pocit v bruchu je vždy správny. Zistite, na čom ste!

Nevera je veľmi náročná téma. Preto je ťažké odhaliť varovné signály, najmä ak máte dočinenia s emocionálnou zradou, to znamená: žiadny červený rúž na bielej košeli ani zbesilé heslá v telefóne. Tu je niekoľko jemných náznakov, že váš chlap môže mať na niekom oči.

Manželstvo Harryho a Meghan neustále rozdeľuje spoločnosť.
Dôverník princeznej Diany nahlas o tom, ako vidí manželstvo Harryho a Meghan: Takto TVRDO to ešte nikto nikdy nepovedal! Hrozí ROZVOD? Zobraziť článok

Má nový koníček

Fanúšik rapu zrazu začal hodiny počúvať diskografie rockových kapiel? Alebo sa možno ten váš cez noc stal tenisovým fanúšikom, hoci jeho obľúbeným športom bolo doteraz sledovanie televíznych seriálov? Môže sa stať, že váš partner jednoducho našiel nový zmysel života, alebo možno… chce spoznať svet človeka, ktorý ho zaujal?

Funguje to tak – keď sa nám niekto zdá zaujímavý, chceme sa priblížiť jeho svetu. Zostaňte v pozore!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});