Princezná Kate nosí najhorúcejší účes sezóny: Nový strih s ofinou ju viditeľne omladil, ubral jej aj DESAŤ rokov, vyzerá úchvatne!

Po letnej prestávke sa princezná opäť vrátila do práce. Oddýchnutá a zmenená vo veľkom štýle!

Po letnej prestávke sa princezná opäť vrátila do práce. Oddýchnutá a zmenená vo veľkom štýle!

Fotogaléria

Kate, ktorá začiatkom januára oslávi 42 rokov, zaexperimentovala a dopriala si zmenu, ktorá jej ubrala hneď niekoľko rokov. Reč je o špeciálnom strihu ofiny pre dlhovlásky, tzv. "curtain bangs", ktorý je momentálne jeden z najobľúbenejších instagramových lookov. 

Na TikToku je možné dohľadať množstvo videí, ktoré ukazujú, ako podobný strih zvládnuť aj bez pomoc kaderníka (rozhodne to neodporúčame).

Charlotte Casiraghi, Maria-Olympia, Charlene, Letícia
Módnou ikonou nie je iba princezná Kate: Toto sú najštýlovejšie členky európskych kráľovských rodín Zobraziť článok

Kate nosí vlasy striktne rozdelené na stred, vďaka čomu dáva ofina jej tvári súmerný rám. Aj farba jej vlasov dostala nový – svetlejší nádych. Samozrejme, nerozlúčila sa s gaštanovým odtieňom, ktorý sa stal jej poznávacím znamením, no rozdiel si aj tak okamžite všimnete.

Mnohí fanúšikovia na sociálnych sieťach vyjadrili názor, že princezná by mohla podobný zostrih nosiť pokojne aj natrvalo. Vyzerá jednoducho skvele a navyše aj viditeľne omladla. Čo poviete, môže byť? FOTO V GALÉRII >>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});