Farbíte si vlasy doma? Pomocou týchto účinných TRIKOV zistíte, ktorý odtieň vám najviac pristane: Riaďte sa našim manuálom, výsledok bude stáť za to!

Vždy rovnaká farba vlasov... Túžite po zmene, no neviete, ktorý odtieň vám pristane najviac? Zistite, ktorý farebný tón vám naozaj sedí.

Vždy rovnaká farba vlasov... Túžite po zmene, no neviete, ktorý odtieň vám pristane najviac? Zistite, ktorý farebný tón vám naozaj sedí.

Fotogaléria

Mnoho ľudí zmení farbu vlasov niekoľkokrát počas svojho života. Nájsť tú správnu farbu vlasov, ktorá najviac vyhovuje vášmu typu, však nie je vždy také jednoduché. Otázka „Aká farba vlasov mi najviac vyhovuje?" závisí od viacerých faktorov.

Čo musíte vedieť, ak si plánujete ZAFARBIŤ vlasy DOMA? Uvedomte si, že veľa riskujete, toto sú pravidlá, ktoré musíte dodržať! Zobraziť článok

Ktorá farba vlasov najviac pristane vašim očiam?

Zelené oči: Ak máte zelené oči, odporúčajú sa vám najmä teplé blond tóny a červené, hnedé alebo čierne vlasy. Mali by ste sa držať ďalej od strieborných tónov.

Modré oči: Máte šťastie, pretože vám vyhovuje široká škála farieb vlasov. Najviac vám však pristane červená, blond a hnedá. Ružové, fialové alebo modré podtóny vo vlasoch tiež vyzerajú obzvlášť krásne. 

Hnedé oči: Ak ste sa narodili s hnedými očami, mali by ste sa tohto farebného spektra držať aj s farbou vlasov, pretože k hnedým očiam sa obzvlášť hodia zlatohnedé, stredne hnedé, tmavohnedé a čokoládovohnedé tóny. Ak je vaša farba očí na svetlejšia, môžu na vás vyzerať dobre aj blond vlasy.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});