Vraj NAJHORŠIE, čo si mohla Kate doteraz obliecť: V týchto šatách princezná POHORELA na plnej čiare, aj skalní fanúšikovia len prevracali očami!

Sympatická britská princezná je roky považovaná za znalkyňu módy a dámu s dobrým vkusom. Ale ako sa hovorí, aj majster tesár sa občas sekne.

Sympatická britská princezná je roky považovaná za znalkyňu módy a dámu s dobrým vkusom. Ale ako sa hovorí, aj majster tesár sa občas sekne.

Fotogaléria

Princ William a Kate Middleton sa zoznámili počas štúdii na Univerzite svätého Andreja v roku 2001. Odkedy sa stali párom bola Kate v hľadáčiku fotografov. Po kráľovskej svadbe v roku 2011 spoločne cestovali po svete, zúčastňovali sa na podujatiach a reprezentovali britskú monarchiu.

Kate Middleton
Princezná Kate nosí obľúbenú módnu značku Sloveniek: Takto oblečená môžete byť aj VY! Zobraziť článok

Je logické, že počas množstva všetkých tých akcii všetci riešili aj šaty mladej princeznej. Hoci má vkus, pár šiat bolo malým prešľapom, na ktoré negatívne reagovali médiá aj fanúšikovia.

Ktoré sú najkritizovanejšie šaty Kate?

Bielo-modro-červeno kvetinové šaty londýnskej značky Erdem bez rukávov a s dolným volánom si obliekla na galavečer 100 žien v hedžových fondoch v roku 2015.

Hodvábne šaty za 2 660 libier v štýle japonskej grafiky Alouette sa jej viditeľne nehodili. Celý nepodarený dojem nevylepšili ani zafírové náušnice. Niektorým sa až tlačili slzy do očí.

Neboli však jediné, na druhej strane nájdete ďalší outfit, v ktorom Kate nevyzerala úplne k svetu! 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});