Kate a Meghan sa NEMOHLI VYSTÁŤ už pred rokmi: Archívne FOTKY naznačujú, že si v spoločnosti jedna druhej nevedeli prísť na meno!

Odborníčka na reč tela upozornila na ďalšiu zaujímavosť o napätom vzťahu Meghan Markle a princeznej Kate.

Odborníčka na reč tela upozornila na ďalšiu zaujímavosť o napätom vzťahu Meghan Markle a princeznej Kate.

Fotogaléria

Kým Kate bola od príchodu do kráľovskej rodiny považovaná za predstaviteľku tradičných hodnôt, hviezdu Kravaťákov verejnosť vnímala ako modernú, nezávislú ženu s perspektívou dosiahnuť žiadanú modernizáciu. Nestalo sa. Meghan a Harry sa pod tlakom médií a skostnatených tradícií rozhodli žiť nezávislé životy ďaleko od kráľovského dvora.

Situáciu a vzťahy zhoršovala neutíchajúca pozornosť novinárov a znevažujúce bulvárne články smerujúce predovšetkým na adresu Meghan – často označovanú za rozvracačku rodiny.

Kráľ Karol III. neustále zapĺňa stránky britských médií.
Bývalý kráľovský zamestnanec vracia ÚDER, toto Harryho zabolí: Nerozumiem, prečo svojmu otcovi KRIVDÍ, poviem vám, aký je Karol III. naozaj Zobraziť článok

Kým mnohí by v záujme upokojiť situáciu na seba zbytočne neupozorňovali, Meghan zvolila inú stratégiu. Pamätným sa stal okamih, kedy neváhala na verejnosti preprať špinavé prádlo súvisiace s miláčikom Britov, princeznou Kate. A to pekne zostra, konkrétne v rozhovore s Oprah Winfrey.

Okamih, po ktorom už nikto nepochyboval o tom, že Meg a Kate kamarátky nikdy neboli. 

Ďalším jasným dôkazom zlých vzťahov medzi švagrinami bola situácia z roku 2019. O čo išlo, zistíte na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});