4 skvelé triky, ktoré váš domov premenia na úhľadné a útulné miesto: A čo je najlepšie, tieto zmeny vás nebudú stáť ANI CENT!

Váš byt potrebuje závan čerstvého vzduchu, no nechcete míňať peniaze na nový nábytok a doplnky? Potom tieto štyri jednoduché, ale účinné ...
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Váš byt potrebuje závan čerstvého vzduchu, no nechcete míňať peniaze na nový nábytok a doplnky? Potom tieto štyri jednoduché, ale účinné interiérové ​​triky, môžu byť niečo pre vás – nestoja totiž ani cent!

Nie vždy potrebujete kupovať niečo nové, aby ste si zveľadili byt. Pokiaľ ide o interiérový dizajn, existuje niekoľko veľmi účinných trikov, ktoré prinášajú veľa, ale nič nestoja. Napríklad tieto: 

4 drobnosti, ktoré robia z vašej kúpeľne NEATRAKTÍVNY priestor: Pozrite, ako jednoducho to môžete zmeniť, výsledok vás OHROMÍ! Zobraziť článok

1. Už žiadne zamotané káble

Chaos a neporiadok v miestnosti sa často podceňujú. Typický príklad? Nespočetné množstvo káblov, ktoré sa povaľujú medzi televízorom, soundbarom, prijímačom a podobne. Miestnosť bude pôsobiť oveľa pokojnejšie a harmonickejšie, ak káble úhľadne zviažete a čo najviac z nich schováte. Stačí lepiaca páska na pripevnenie káblov.

Ako aj s malým rozpočtom vykúzliť z domova LUXUSNEJŠIE miesto? Týchto 5 maličkostí vnesie do vášho bytu nový život, LACNO! Zobraziť článok

Ďalší trik, ktorý síce nie je úplne zadarmo, ale stále veľmi lacný: hadica, do ktorej káble pozbierate, napríklad medzi televízorom a ostatnými zariadeniami. Ak vám ešte zostala časť farby na stene, môžete ňou hadicu natrieť. Bude neviditeľná. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});