Život po päťdesiatke určite nekončí! Ak ste bez partnera, randenie v ZRELOM VEKU má svoje výhody, no na tieto veci si musíte dávať veľký pozor

Pri prvej svadbe mladomanželia veria, že ich láska a vzťah vydržia až do smrti. Často sa však stane, že o pár rokov sú opäť slobodní ...

Pri prvej svadbe mladomanželia veria, že ich láska a vzťah vydržia až do smrti. Často sa však stane, že o pár rokov sú opäť slobodní a hľadajú si nového partnera. Ročníky 50+ nevynímajúc.

Fotogaléria

Očakávania

Nie všetci na zoznamkách hľadajú dlhodobý vzťah. Niekomu stačí len jednorazový sex či nájsť si nové priateľstvo. Ak máte jasno v tom, čo chcete, napíšte to, alebo sa zaraďte do príslušnej kategórie, aby boli vaše zámery jasné od začiatku. Nechcete predsa vysvetľovať nejaké zbytočné nedorozumenie. Na prvom rande si potom svoje očakávania obojstranne potvrďte.   

Ak ste SINGLE, skúste ŠŤASTIE: Prečo zoznamovacie weby a apky praskajú vo švíkoch začiatkom roka? Zobraziť článok

Nevyťahovať minulosť

Na prvom rande sa nikdy nevyťahujú predchádzajúce vzťahy či zážitky z nepodarených rande. To sú posledné veci, ktoré chce nádejný partner počuť. Čo bolo – bolo, hrubá čiara a ide sa ďalej. Minulosť nezmeníte, ale budúcnosť môžete práve teraz zaujímavým rozhovorom. Obe strany by si mali ustrážiť zdravú mieru rozprávania aj počúvania náprotivku.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});