Ste si istá, že viete, KTO JE váš partner? Vedci upozorňujú na 3 dôležité otázky, ktoré by ste mu v záujme lásky mali použiť, TOTO sú ony!

Vo svete nekonečného, nezmyselného klábosenia je ťažké zistiť, aký niekto skutočne je. Aj keď je to muž, s ktorým žijete ix rokov. Nasledujúce ...
  • Zdroj: Getty/bluecinema

Vo svete nekonečného, nezmyselného klábosenia je ťažké zistiť, aký niekto skutočne je. Aj keď je to muž, s ktorým žijete ix rokov. Nasledujúce 3 otázky vám prezradia viac, ako by ste čakali.

Vedecký výskum publikovaný v časopise Journal of Psychological Science sa zameral na výhody účasti na hlbokej diskusii, na rozdiel od malých rozhovorov. Dobrovoľníci boli požiadaní, aby si na golier košele pripevnili záznamník. Vedci zaznamenali 30-sekundové časti ich konverzácií, celkovo 12,5 minút rozhovorov každý deň počas štyroch dní.

Brutálne žiarlim! Som žena, ktorá NEDOVOLÍ chlapovi ani pozrieť na druhú! A ako sú na tom ostatní Slováci? Pripravte sa na NÁVAL emócií a riadne bomby Zobraziť článok

Výsledky ukázali, že najveselší dobrovoľník mal dvakrát toľko zmysluplných rozhovorov, ako ostatní. Táto osoba tiež strávila oveľa menej času oddávaním sa krátkym rozhovorom, ako najnespokojnejšia osoba.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});