Život po päťdesiatke určite nekončí! Ak ste bez partnera, randenie v ZRELOM VEKU má svoje výhody, no na tieto veci si musíte dávať veľký pozor

Pri prvej svadbe mladomanželia veria, že ich láska a vzťah vydržia až do smrti. Často sa však stane, že o pár rokov sú opäť slobodní ...

Pri prvej svadbe mladomanželia veria, že ich láska a vzťah vydržia až do smrti. Často sa však stane, že o pár rokov sú opäť slobodní a hľadajú si nového partnera. Ročníky 50+ nevynímajúc.

Fotogaléria

Pre úspešné nájdenie náprotivku sa oplatí venovať pozornosť niekoľkým veciam a dodržiavať pár „základných pravidiel“. Na čo si teda dávať pozor?

Zoznamovací profil

Pokiaľ sa rozhodnete vyskúšať služby zoznamovacieho webu alebo mobilnej aplikácie, tak jedna nekvalitná fotografia vo veľkých slnečných okuliaroch s pár slovami nebude stačiť. Na začiatok si z okolia zistite, aké sú tie najlepšie zoznamky, kde je reálna šanca niekoho nájsť. Skúšať niečo na miestach, ktoré už majú svoje najlepšie časy dávno za sebou je len stratou času a energie.

Do profilu smelo pridajte pár aktuálnych fotiek (nie z maturitného tabla či spred desiatich rokov), kde vyzeráte viac ako dobre. Základom je fotka tváre, ideálne bez „milióna“ skrášľovacích filtrov. Vyplniť treba aj informácie, podľa ktorých sa môže potenciálny partner rozhodnúť pre zhodu – povedzme očakávania, záľuby, ciele. Netreba to preháňať dlhým slohom, dôležité je obsiahnuť podstatu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});