Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Sex môže byť dychberúci aj po 50-tke: Komunikácia a predohra nestačia, za túto jednu vec sa vaša VAGÍNA POĎAKUJE!

Päťdesiatka je vek, kedy sa deti pomaly osamostatnia a dvojice žijú len jeden pre druhého. Ženy prekonávajú menopauzu, a milostný život ...

Päťdesiatka je vek, kedy sa deti pomaly osamostatnia a dvojice žijú len jeden pre druhého. Ženy prekonávajú menopauzu, a milostný život páru môže uviaznuť v rutine.

Fotogaléria

Áno, milovanie býva menej časté, hoci k tomu nie je dôvod, ak mu nebráni zdravotná prekážka. Lenže aj po 50+ môže byť sex častý a príjemný. Už dávno sa pred sebou nemusíte hanbiť vyzliecť a dobre poznáte svoje milostné potreby. Na opätovné naštartovanie spoločného erotického života stačí zmeniť pár doterajších návykov!

TRI dôvody, prečo si užiť vášnivý RANNÝ SEX: Na tie šialené jazdy a orgazmus budete myslieť celý deň! Zobraziť článok

Nepodceňujte komunikáciu

Je tou prvou a najdôležitejšou vecou, ktorou treba začať oživovať iskru v posteli. Obe strany by mali mať možnosť úprimne hovoriť o svojich pocitoch a túžbach. Treba si vedieť vzájomne povedať, či požadujú niečo iné ako predtým.

Pokojne si urobte s partnerom pohodový večer s dobrým vínom, kde sa o tom všetkom viete uvoľnene porozprávať. Nebojte sa priznať, s čím máte problém, a na čom by ste mohli spolu popracovať.

Komunikácia je dobrá aj počas samotného styku, kedy viete jemne poukázať na to, čo je pre vás dobré a čo už nie. Vždy však treba dbať, aby takéto rozhovory neprebiehali zraňujúcim alebo spochybňujúcim tónom. Partneri k sebe musia pristupovať s porozumením a otvorenosťou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});