Za celých dlhých sedem rokov nás SVOKRA každý večer terorizovala svojimi primitívnymi telefonátmi, tvrdí Lívia! Vyžalovali sa aj ďalší

Nateraz sme zvolili neutrálnu vzťahovú tému pre všetkých zadaných. Výsledok v dobrom aj zlom prekonal naše očakávania.

Nateraz sme zvolili neutrálnu vzťahovú tému pre všetkých zadaných. Výsledok v dobrom aj zlom prekonal naše očakávania.

Fotogaléria

„Asi ako so svokrou. Nič moc. Zjavne chcela pre ´svoje malé dievčatko´ niekoho dokonalejšieho ako ja, tak mi to dáva pri každej možnej príležitosti najavo. Ja ju v tom ignorujem. Ona sama nie je nič extra, tak nemá právo sa hrať na niečo viac.“ (Tibor, 42)

„Mužova mama je vážne tvrdý oriešok. Nikto s ňou nevychádza, tak sa ani nemusím snažiť. Vídame sa len počas oficiálnych rodinných udalostí ako sú niekoho narodeniny či Vianoce, a aj to nejako nasilu prežijem.“ (Brigita, 36)

„Ja už svokru nemám, ale nechýba mi, veď mi skoro rozbila krásne manželstvo.“ (Matej, 55)

„Od začiatku ma neznášala. Dodnes si pamätám na zoznámenie, kedy sa ma ako prvé opýtala, či mám vysokú školu a koľko zarábam. Ona predsa svojho syna pre chuderu nevychovala! Univerzita ani job marketérky však nezaručili, že si jej synáčika zaslúžim. Za celých dlhých sedem rokov nás každý večer terorizovala svojimi primitívnymi telefonátmi: ´Čo robkáš, Duško? Spinkal si, Duško? Napapal si sa, Duško?´ Úplne na tyčku. Mala cit pre nevhodné situácie. Počas sexu, pri večeri, na oslavách… Prisahám, dialo sa to stále. Dušanova absolútna neschopnosť poslať ju do hája napokon ukončila náš vzťah tesne pred svadbou.“ (Lívia, 30)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});