Za celých dlhých sedem rokov nás SVOKRA každý večer terorizovala svojimi primitívnymi telefonátmi, tvrdí Lívia! Vyžalovali sa aj ďalší

Nateraz sme zvolili neutrálnu vzťahovú tému pre všetkých zadaných. Výsledok v dobrom aj zlom prekonal naše očakávania.

Nateraz sme zvolili neutrálnu vzťahovú tému pre všetkých zadaných. Výsledok v dobrom aj zlom prekonal naše očakávania.

Fotogaléria

Ako sa hovorí „rodinu si nevyberáte“, ale môžete si ju aj vyženiť. Na zvedavú otázku „Akú máte svokru, a ako spolu vychádzate?“ sme dostali od nami oslovených ľudí nasledujúce odpovede. Úprimne? Niektoré sa dali očakávať…

„Vidím ju asi dvakrát do roka celý víkend, a maximálne mi stačí. Podľa nej nie som dosť správny chlap. Hlavne, že jej muž ju stále bil a pravidelne sa vracal domov ožratý. Moja žena sa sťažovať na svokru nemôže, ale ja som to nevyhral.“ (Ján, 54)

„Tú mi ani nespomínajte. Na svojho synáčika nedá dopustiť ani keby podpálil dom. Mala ho neskoro a ako vymodleného jedináčika, tak si to viete predstaviť. Žiadna žena by pre neho nebola dosť dobrá. Ale už nemám silu plakať. Jeho ľúbim, ju si nevšímam.“ (Alena, 31)

Jennifer Lopez a Jane Fonda vo filme Diabolská svokra
Lezie vám na nervy otravná svokra? Urobte ako Zuzana, alebo sa držte rady známeho psychológa Bednaříka Zobraziť článok

„Poviem rovno, že moja svokra je fajn parťáčka, čomu sa všetci mužskí susedia čudujú. V začiatkoch sme si určité veci vysvetlili, a teraz na ňu nedám dopustiť.“ (Michal, 48)

„So svokrou vychádzame dobre, mám ju celkom rada. Ale je pravda, že generácia mojej mamy a svokry je pre mňa záhadou v tom, ako sú naučené ´slúžiť´ svojim manželom. Toto som teda po našich matkách nepodedila… a nastavenie nových rodinných pravidiel prináša so sebou niekedy napätie. Hold, časy sa menia.“ (Niky, 39)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});