Talianska diva Sophia Loren môže byť na svoju NEVESTU a vnučku právom pyšná: AHA, aké sú obe nádherné!

Stala sa legendou už počas svojho života, ktorý herečka Sophia Loren v mladosti spojila s talianskym režisérom Carlom Pontim.

Stala sa legendou už počas svojho života, ktorý herečka Sophia Loren v mladosti spojila s talianskym režisérom Carlom Pontim.

Fotogaléria

Úspešný a skutočne milujúci sa pár tvorili v rokoch 1966–2007 až do Carlovej smrti. Mali spolu dvoch synov. Carlo ml. (54) je dirigentom a manželom krásnej maďarskej huslistky Andrei Mezsaros. Mladší Edoardo naopak ostal pri filme, prácou aj manželkou.  

Edoardo Ponti (režisér, 50) sa s budúcou manželkou spoznal na filmovej škole v Los Angeles. Vedeli o sebe, ale tým to skončilo. O niekoľko rokov sa náhodou stretli v reštaurácii, kde Sashu Alexander oslovil, či si ho nepätá zo školy. Zjavne si pamätala, ale tým to neskončilo.

Marcello Mastroianni
Marcello Mastroianni ovplyvnil generácie: Takto vyzerá MÓDNA IKONA, elegán 60. rokov, ktorého štýl stále ŽIJE! Zobraziť článok

O tri rok neskôr (2007) už obaja stáli pred oltárom. Svoje manželstvo naplnili dcérou Luciou Sofiou (*2006) a synom Leonardom Fortunatom (*2010). Sasha sa dokonca kvôli slávnej svokre naučila po taliansky, aby mohli spolu lepšie komunikovať.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});