Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Mali ste počas dovolenky vášnivý sex s cudzincom? Toto sú vaše pikantné PRIZNANIA: Ten Brazílčan mi robil tam dole s jazykom neskutočné veci!

Leto opaľuje nielen pokožku, ale občas poriadne zapaľuje aj lýtka. Stačí úsmev a zopár správnych drinkov, po ktorých nadväzovanie medzinárodných ...

Leto opaľuje nielen pokožku, ale občas poriadne zapaľuje aj lýtka. Stačí úsmev a zopár správnych drinkov, po ktorých nadväzovanie medzinárodných stykov na seba nenechá dlho čakať.

Fotogaléria

 
„Nedovolenkovala som ja, ale on. S kamoškou sme boli v bare a vošiel tam nádherný sympoš. Aj vyšiel, no zablúdil na tú istú diskotéku, na ktorej sme trsali. Horúci Brazílčan, ktorý mi vyrážal dych. Samozrejme, kokteily tiekli potokom, aj sme sa rozprávali, aj tancovali. Prezradilo sa aj to, kto pre akú spoločnosť robí. Po vášnivej bozkávačke na parkete ma po druhej chytil za ruku a zobral na hotel, v ktorom býval. Verte mi, vôbec som nerozmýšľala nad tým, či v Brazílii nie je hľadaným sériovým vrahom. Išla som ako omámená a zažila som noc, na ktorú v živote nezabudnem. Ten teda vedel, s jazykom tam dole robil neskutočné veci, po piatich minútach som dosiahla vrchol. Dokonalý latino milenec!“ (Viki, 35)

Na ktorom rande ste spolu skončili v POSTELI? Tu sú horúce priznania. Ale kočky, odpovede niektorých frajerov vás rozčúlia do vývrtky! Zobraziť článok

„Mám taký zážitok. Asi desať rokov dozadu sme sa s kamošmi boli vyblázniť na Ibize. Každý z nás zaskóroval. Nemky a Britky sa hádzali aj samé, ale Česky a Poľky boli top. Teraz ako ženatý už na to môžem len spomínať. Hneď by som si to zopakoval, a chalani určite tiež.“ (Adam, 36)

„Dá sa povedať, že som na poslednú chvíľu ucukla. Bol milý, pekný, ale ťahal ma niekam, kam sa mi to nepáčilo, tak som dostala strach. A v Bulharsku to bolo. So Slovákmi som zatiaľ spokojná.“ (Mirka, 27)

„Poznáte slovo ´družba?´, tak tú sme v starom Sajúze (pozn. red.: bývalý Sovietsky zväz) veľa nadväzovali. Dojičky a zväzáčky v Baku by vedeli rozprávať, keď prišli chlapci zo Slovenska. Aj sme vypili, aj sme prekotili. Všetci boli spokojní.“ (Martin, 68)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});