Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Mali ste počas dovolenky vášnivý sex s cudzincom? Toto sú vaše pikantné PRIZNANIA: Ten Brazílčan mi robil tam dole s jazykom neskutočné veci!

Leto opaľuje nielen pokožku, ale občas poriadne zapaľuje aj lýtka. Stačí úsmev a zopár správnych drinkov, po ktorých nadväzovanie medzinárodných ...

Leto opaľuje nielen pokožku, ale občas poriadne zapaľuje aj lýtka. Stačí úsmev a zopár správnych drinkov, po ktorých nadväzovanie medzinárodných stykov na seba nenechá dlho čakať.

Fotogaléria

„Nezažila, ale nebola by som proti. Som na takých snedých kučeravých chlapov, tak niekde pri západe slnka na pláži…“ (Lucia, 44)

„Skoro v Thajsku, ale len skoro, lebo po opatrnej ručnej kontrole to bol chlap. Tak rýchlo ešte neutekal ani Usain Bolt. Zistiť to na izbe, tak ma rovno porazí.“ (Miňo, 53)

Hustý porast, jemné kučierky, upravený trojuholník alebo BEZ OCHLPENIA? Čo preferujú Slováci, opýtali sme sa a červenali Zobraziť článok

„Ondru som spoznala cez zoznamku ako slušného a rezervovaného podnikateľa, ktorý sa vyžíval v tom byť gentleman. Drobné darčeky, milé pozornosti, kvety k raňajkám, aj k obedu a po večeri divoká jazda! Tá najdivokejšia a nebezpečná, o akej som dovtedy iba nesmelo fantazírovala. Pridusená obojkom a putami, zviazaná od hlavy až po päty som mu oddane slúžila celé dva roky. Dnes je Ondra mojou najhorúcejšou spomienkou, ktorú vďačne oprášim vždy, keď štartujem vibrátor.“ (Kika, 35)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});