Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

POZOR, veľmi HORÚCA anketa! Slovákov sme sa pýtali, aké sú ich skúsenosti s nudaplážami: Občas som si užil s náhodnou samičkou, šokuje Jaro

Dovolenky, prázdniny, teplo, len pár kúskov oblečenia, konečne poriadny oddych a hormóny v pozore. Komu sa pošťastí ísť k jazeru či moru, ...

Dovolenky, prázdniny, teplo, len pár kúskov oblečenia, konečne poriadny oddych a hormóny v pozore. Komu sa pošťastí ísť k jazeru či moru, ten možno zavíta aj na lokálnu nudapláž.

Fotogaléria

Niekto sa jej vyhýba širokým oblúkom ako upír cesnakovému venčeku, iný rád zavíta aj osobne a užíva si slobodu, ktorú takéto miesto ponúka. Z rozprávania niekoľkých kamošiek vieme, že hoci na Slovensku by ich sem nikto nedotiahol ani párom volov, v cudzine letia plavky dolu rýchlejšie ako erekcia seniora po skončení účinku výživového doplnku sľubujúceho erotické radovánky.

Naša zvedavá otázka pre obe pohlavia teraz znela "Chodievate na nudapláž? A ak áno, videli alebo zažili ste na nich niečo pikantné?" Vyslúžili sme si úsmevy, vykrúcačky aj prebodávajúce pohľady... ale čo to sme sa dozvedeli?

Láka vás striptíz? O zážitky s ním ste sa podelili vy, aj striptér: Slušné dámy v kostýmoch boli tie NAJVÄČŠIE ZVIERATÁ, tvrdí Zobraziť článok

„Bežne nechodievam, ale bola som párkrát v Chorvátsku. Bolo to veľmi pokojné, nepikantné, jediné, čo bolo trochu nepríjemné, bol nejaký týpek, čo si nás zhora raz fotil / natáčal“. (Martina, 30)

„Trochu nechtiac som sem zavítal s bývalkou. Išli sme len na „hranicu“ bežnej a nudapláže, kde je „hore bez“ ok, ale „dole bez“ ešte nemusí byť. Mala pevné stojaté trojky, čo jasne pútalo pozornosť ako sexi maják. Výsledok bol ten, že keď sa postavila z deky, tak traja nadržaní puberťáci sa pri nej vysypali na kopu na bajkoch, lebo jeden sa prííídlho zadíval na frajerkine prsia. Nečudujem sa mu, mala ich fakt excelentné.(Juraj, 45)

"Nie som fanúšička odhaľovania sa na verejnosti, necítim sa pri tom príjemne. Jedna moja kamoška ma však natoľko presviedčala, že som súhlasila. A bol to ten najlepší nápad! Nikto tam nechodí očumovať vaše prsia ani nič iné, je to náhodou veľmi oslobodzujúce. A aspoň nemám neopálené časti tela od plaviek!(Siska, 34)

„Išiel som raz podvečer na nudu do Rusoviec. Len tak sa chladiť. Okolo len postaršie tety a pupkatí ujovia, ale v kríkoch to žilo. V jednom si to rozdával mladý párik a o dva kríky ďalej onanoval puberťák na tých dvoch. Nikto z toho nemal hysterické stavy.“ (Braňo, 38)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});