Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Mali ste počas dovolenky vášnivý sex s cudzincom? Toto sú vaše pikantné PRIZNANIA: Ten Brazílčan mi robil tam dole s jazykom neskutočné veci!

Leto opaľuje nielen pokožku, ale občas poriadne zapaľuje aj lýtka. Stačí úsmev a zopár správnych drinkov, po ktorých nadväzovanie medzinárodných ...

Leto opaľuje nielen pokožku, ale občas poriadne zapaľuje aj lýtka. Stačí úsmev a zopár správnych drinkov, po ktorých nadväzovanie medzinárodných stykov na seba nenechá dlho čakať.

Fotogaléria

Aktuálne sme preto zaradili medzi anketové témy aj otázku: „Zažili ste počas dovolenky sex s cudzincom/cudzinkou?“ Opäť sme dali priestor obom pohlaviam, ktoré sa osmelili k nasledujúcim odpovediam, či spoznali cudzie jazyky aj na telesnej úrovni.

„Osobne nie, ale keď sme boli s kamoškou na Zrče, tak som ju vymákla na izbe, rozdávala si to s nejakým Španielom. Radšej som sa otočila a rýchlo vypadla preč.“ (Danka, 28)

„Mal, ale iba na 50 percent. Ja som chcel a ona nie. Škoda, takú krásnu Francúzsku som už odvtedy nevidel.“ (Feri, 39)

„No, podarilo sa. V Egypte. Bola som po rozvode, smutná a opustená. Bol to domorodec z hotela. Mala som aspoň toľko rozumu, že som mu nanútila gumu. Boh vie, koľko báb už mal predo mnou len v tej sezóne. Zjavne už veľa, lebo bol vážne dobrý. Ramynko jeden zlatý.“ (Gabika, 40)

„Nebudem klamať, ja nie. Raz to už vyzeralo nádejne, ale došiel taký svalnatejší borec a vyfúkol mi ju. Snáď sa mi ešte niekde zadarí. Kolega spomínal, ako v Tunise či Maroku, teraz neviem presne, sa potešil s hotelovou chyžnou.“ (Zdeno, 34)  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});