Nový trend v líčení je najkrajší v lete: Vyskúšajte STROBING, privedie vás k dokonalosti NA POČKANIE, rozžiari vašu prirodzenú krásu!

Chcete sviežu pleť s dokonalými rysmi? Potom vyskúšajte nový trend v líčení, tzv. strobing! Vašu tvár postaví do centra pozornosti vďaka ...
  • Zdroj: Getty/CoffeeAndMilk

Chcete sviežu pleť s dokonalými rysmi? Potom vyskúšajte nový trend v líčení, tzv. strobing! Vašu tvár postaví do centra pozornosti vďaka svetelným bodom, ukážeme, ako na to.

Strobing je presný opak už dobre známeho kontúrovania. Namiesto modelovania čŕt tváre tieňovaním sa jednotlivé zvýraznenia nastavujú strobingom. Ak potom na tvár dopadá svetlo, je optimálne osvetlená, vďaka čomu pôsobí sviežejšie a pevnejšie.

Môžete použiť strobingový krém, fluid alebo prášok. Niektoré produkty majú mierny lesk, stačí použiť to, čo vám vyhovuje. Na nanášanie je najlepšie použiť štetec na očné tiene alebo lícenku, aby ste produkt naniesli jemne a cielene. Využiť môžete rozjasňovať, ale aj vazelínu ako najlacnejšiu alternatívu.

Vrásky na viečkach? Tri BRILANTNÉ triky, ako ich šikovne demaskovať mejkapom Zobraziť článok

Jednoducho očistite tvár, naneste podkladovú bázu, váš obľúbený mejkap alebo BB cream a zvýraznite jednotlivé časti tváre. Najlepšie je začať zhora a jemne vklepať vybraný produkt najskôr do stredu čela, potom na koreň nosa a špičku nosa, líca, oblúk pier a brady.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});