Vrásky na viečkach? Tri BRILANTNÉ triky, ako ich šikovne demaskovať mejkapom

Takto budú vaše oči vyzerať fantasticky aj napriek drobným vráskam.

Takto budú vaše oči vyzerať fantasticky aj napriek drobným vráskam.

Fotogaléria

Mejkap nepozná vek!

Napriek tomu sa vaša pokožka rokmi mení a stáva sa vráskavou. Úprimne, nanášať očné tiene a spol. na vráskavé viečka môže byť poriadna tortúra. Našťastie existujú triky, ktoré vám celý proces uľahčia.

Nebuďte na smiech: Pozor, takto sa pery už dávno nelíčia Zobraziť článok

1. Začnite jemne

Akýkoľvek púdrový očný tieň vydrží dlhšie, ak sa nenanáša priamo na viečko. Ako základ je najlepšie použiť krémový očný tieň alebo dokonca primer. Oba produkty zabezpečia, že vaše oči budú optimálne pripravené na púdrové textúry. Farbu voľte podľa ľubovôle, vždy sa však hodí prírodná hnedá alebo béžová.

Chyby v líčení, ktoré vás robia staršou: Ak nechcete byť na smiech, na TOTO si dajte POZOR! Zobraziť článok

2. Technika, technika, technika

S pribúdajúcim vekom môže očné viečko pripomínať skôr stierače, ktoré "posúvajú" očný tieň tam a späť na uvoľnenú pokožku - v horšom prípade spôsobujú ešte viac vrások. Skúste počas líčenia len jemne prikladať štetec k viečku (ako keď si vklepávate sérum končekmi prstov do pokožky). Proces bude síce trvať o čosi dlhšie, no výsledok bude oveľa rovnomernejší.

Vrcholnou disciplínou pre viečka s vráskami je očná linka. Namiesto toho, aby ste sa ju pokúšali naniesť na celé oko, použite tmavý očný tieň a linku potiahnite iba vo vonkajšiemu kútiku. Takto linka nebude pôsobiť príliš "tvrdo" a bude sa dať ľahko kombinovať aj s ostatnými farbami. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});