Nový trend v líčení je najkrajší v lete: Vyskúšajte STROBING, privedie vás k dokonalosti NA POČKANIE, rozžiari vašu prirodzenú krásu!

Chcete sviežu pleť s dokonalými rysmi? Potom vyskúšajte nový trend v líčení, tzv. strobing! Vašu tvár postaví do centra pozornosti vďaka ...
  • Zdroj: Getty/CoffeeAndMilk

Chcete sviežu pleť s dokonalými rysmi? Potom vyskúšajte nový trend v líčení, tzv. strobing! Vašu tvár postaví do centra pozornosti vďaka svetelným bodom, ukážeme, ako na to.

Ak chcete ešte viac zvýrazniť štruktúru svojej tváre, môžete malé svetelné body umiestniť aj do vnútorných kútikov očí a pod oblúk obočia. Tým sa otvorí pohľad a vaše oči sa automaticky rozžiaria. 

5 nechutných kozmetických zvykov, ktorým holdujú takmer všetky ženy: Fuj, toto je vážne odporné! Zobraziť článok

Malé odlesky na lícnych kostiach dodávajú okrúhlym tvarom tváre skutočne pútavé rysy. Na druhej strane, ak je vaša tvár úzka, nanesením vhodného produktu na spánky bude tvár vyzerať rovnomernejšie.

Strobing môžete využiť aj v prípade, že nenosíte mejkap. Na čistej, ošetrenej pleti vyzerá fantasticky a rozžiari vašu prirodzenú krásu. Pridajte trochu farby v podobe rúžu alebo multisticku na pery a líčka a môžete vyraziť. V plnej kráse!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});