Kúpa farebných očných tieňov bude odteraz hračka: Takto rozpoznáte KVALITNÉ produkty, ktoré vašu krásu nezradia!

Ak chcete šetriť peňaženku a hľadáte alternatívy k drahým značkám, určite by ste pri kúpe očných tieňov mali dbať na tri kvalitatívne ...
  • Zdroj: Getty/heckmannoleg

Ak chcete šetriť peňaženku a hľadáte alternatívy k drahým značkám, určite by ste pri kúpe očných tieňov mali dbať na tri kvalitatívne vlastnosti.

Od matných po trblietavé, farebné až po jemné – palety očných tieňov sú dostupné v nespočetných farebných odtieňoch a variantoch. Na sociálnych sieťach a v drogériách sa zdá, že výber je nekonečný. Ale ako sa v tom všetkom vyznať?

1. Správna konzistencia

Iste sa aj vám stalo, že ste sa na večierku pozreli do zrkadla a s hrôzou ste zistili, že vaše očné tiene začali žiť vlastným životom. Ak sa pod očami nechtiac vytvorí farebný polkruh, očný tieň bol pravdepodobne príliš púdrový.

Veľký beauty horoskop: Ako vyzerá SPRÁVNA starostlivosť o pleť podľa znamenia? Zobraziť článok

V prípade, že sa vám pri nanášaní tvoria drobné omrvinky, od tejto palety dajte ruky preč. Namiesto toho siahnite po krémovej textúre. Niektoré palety majú na svojom balení návod, ako ich aplikovať, určite ho neignorujte – niektoré farby si totiž prídu na svoje až vďaka aplikácii navlhčeným štetcom alebo prstom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});