Túžite zoštíhliť svoju tvár? Krásne črty už nemusia byť iba snom, takto si ich vykúzlite na počkanie!

Chcete štíhle, výrazné črty ako divy z éry čiernobieleho filmu? Marlene Dietrich bola v používaní správneho osvetlenia, ktoré jej vykúzlilo ...
  • Zdroj: Getty/Kiuikson

Chcete štíhle, výrazné črty ako divy z éry čiernobieleho filmu? Marlene Dietrich bola v používaní správneho osvetlenia, ktoré jej vykúzlilo štíhlejšiu tvár, hotovou majsterkou! Svetlo, či známa technika líčenia, tzv. "kontúrovanie" však nie sú jediné spôsoby, ako si pomôcť.

Štíhlosť tváre nie je spojená s dispozíciou alebo stravou. Získať ju môže každý, či už šikovnými trikmi alebo účinnými prípravkami.

1. Rozprúďte lymfu

Valčeky pre štíhlu tvár? Naozaj to funguje. Masáže ružovým kremeňom alebo nefritovým valčekom totiž stimulujú krvný obeh a tok lymfy, čím sa zmierňujú (ranné) opuchy a tvár pôsobí užšie a pevnejšie. To isté platí aj o masážach kameňmi gua sha, ktoré sa v tradičnej čínskej medicíne od staroveku používajú na stimuláciu krvného obehu a zbavenie tela toxínov.

ODPORNÁ celulitída, rozlúčte sa ňou: Už žiadne drahé prípravky, ale tieto osvedčené metódy za pár centov! FUNGUJÚ Zobraziť článok

Vo všeobecnosti je ružový kremeň známy pre svoje čistiace a upokojujúce účinky na podráždenú pokožku. O jadeitovom kameni sa hovorí, že má dekongestačný, ale aj čistiaci a protizápalový účinok, preto sa často odporúča na problematickú pleť. Výsledky však dosiahnete aj klasickou ručnou masážou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});