Ak si toto prečítate, už NIKDY nebudete spať v meste pri otvorenom okne! Kardiológovia majú vážny ARGUMENT

Je veľa odborných štúdii, ktoré tvrdia, že spánok pri otvorenom okne je zdravší a lepší. Nemecký kardiológ Thomas Münzel dospel so svojim ...

Je veľa odborných štúdii, ktoré tvrdia, že spánok pri otvorenom okne je zdravší a lepší. Nemecký kardiológ Thomas Münzel dospel so svojim tímom k inému názoru.

Fotogaléria

Počas horúčav je aj oddych v rozpálenom byte utrpením. Na noc si preto väčšina otvára okná, aby sa v izbách dalo vydržať. Každý stupeň nadol sa počíta. Je tu ale záver novej štúdie uverejnený na webe academic.oup.com, ktorá upozorňuje, aby sme to nerobili. Hlavne v mestách!   

Štúdia kardiológa Thomasa Münzela a jeho odbornej skupiny z univerzity Johannesa Gutenberga z Mainzu tvrdí, že otvorené okno môže mať negatívne účinky na ľudský organizmus.

Chudnutie v spánku nie je mýtus: Chce to však TRI zásadné zmeny! Zistite, bez čoho to nepôjde Zobraziť článok

Problémom je…

Primárnym problémom je vonkajší hluk. Jeho príčinou naše odpočívajúce telo neustále uvoľňuje stresové hormóny. Tie časom vedú k vysokému cholesterolu a vysokému krvnému tlaku.

A ako dobre viete, oba tieto faktory sú zhubné pre naše srdce. Spánkom pri otvorenom okne sa tak vystavujme potenciálnemu stresu. Počas noci telo stále reaguje na zvuky, hoci sa na ne fyzicky nezobudíme.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});