Záhada okolo SMRTI speváčky Dolores O'Riordan: S následkami ZNEUŽÍVANIA bojovala až do konca života! Spáchala samovraždu či to bola nešťastná náhoda?

Neprehliadnuteľná speváčka z írskej kapely The Cranberries mala iba 46 rokov, keď tragicky zahynula. Okolnosti jej smrti stále vyvolávajú ...

Neprehliadnuteľná speváčka z írskej kapely The Cranberries mala iba 46 rokov, keď tragicky zahynula. Okolnosti jej smrti stále vyvolávajú otázky.

Fotogaléria

Hity, ktoré dodnes hrávajú po svete

Ich hity ako Zombie, Promises, Dreams, Linger, Ode To My Family či Analyse dodnes hrajú rádia na celom svete. Spoločná cesta skupiny trvala do roku 2003, kedy si všetci dali pauzu. Dolores tak odštartovala úspešnú sólovú dráhu.

Britney Spears
Šokujúci OSUD Britney Spears: Nechcem, aby sa naši chlapci zobudili s tým, že ich matka ZOMRELA na predávkovanie drogami, tvrdí jej bývalý manžel Zobraziť článok

Napriek skvelej kariére a uznaniu sa musela vyrovnať s mnohými osobnými bolesťami. V roku 2013 prezradila novinárovi a priateľovi Barrymu Eganovi, že sa pokúsila o samovraždu predávkovaním liekmi, ale „chcela žiť pre svoje deti“. Verejne prehovorila aj o veľmi bolestivej osobnej histórii.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});