Šokujúci OSUD Britney Spears: Nechcem, aby sa naši chlapci zobudili s tým, že ich matka ZOMRELA na predávkovanie drogami, tvrdí jej bývalý manžel

Život Britney by sa dal v skratke opísať, že z detskej hudobnej hviezdičky, popovej princeznej, dvojnásobnej matky, rozvedenej a psychicky ...

Život Britney by sa dal v skratke opísať, že z detskej hudobnej hviezdičky, popovej princeznej, dvojnásobnej matky, rozvedenej a psychicky labilnej ženy, opäť vydatej pani ostal len tieň bývalej slávy.

Fotogaléria

Nedávno web dailymail.co.uk exkluzívne uverejnil znepokojivú správu ohľadom speváčky hitov ako Crazy, Oops!… I Did It Again, Baby One More Time, Toxic, Gimme More či Sometimes. V článku sa tvrdí, že rodina, vrátane bývalého manžela Kevina Federlina, má podozrenie z jej závislosti na drogách, a boja sa o jej život.

Brooke Shields, Andre Agassi, Tom Cruise, Nicole Kidman, Bruce Willis, Demi Moore
Ich veľká láska je už minulosťou: Ikonické páry šoubiznisu, ktoré sme kedysi obdivovali Zobraziť článok

Synovia sa s ňou stretávať nechcú

Obávam sa, že je na pervitíne – modlil som sa, aby to niekto zverejnil a aby sa zobudila. Strašidelné, keďže je matkou mojich dvoch synov. Každú chvíľu, kedy zazvoní telefón, sa bojím, že dostanem nejaké zdrvujúce správy. Nechcem, aby sa chlapci zobudili s tým, že ich matka zomrela na predávkovanie drogami," povedal Federline, za ktorého bola speváčka vydatá v rokoch 2004- 2007.

Z ich vzťahu sa narodili synovia Preston (17) a Jayden (16), ktorí nemajú na slávnu matku dvakrát dobré spomienky. Momentálne sa s ňou nechcú ani stretávať, pokým nepodstúpi odbornú liečbu svojich psychických problémov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});