Záhada okolo SMRTI speváčky Dolores O'Riordan: S následkami ZNEUŽÍVANIA bojovala až do konca života! Spáchala samovraždu či to bola nešťastná náhoda?

Neprehliadnuteľná speváčka z írskej kapely The Cranberries mala iba 46 rokov, keď tragicky zahynula. Okolnosti jej smrti stále vyvolávajú ...

Neprehliadnuteľná speváčka z írskej kapely The Cranberries mala iba 46 rokov, keď tragicky zahynula. Okolnosti jej smrti stále vyvolávajú otázky.

Fotogaléria

Dolores sa narodila v írskom grófstve Limerick do katolíckej robotníckej rodiny. V detstve spievala ako sólistka v miestnom cirkevnom zbore. Ako desaťročná aj po miestnych krčmách, kam ju brávali strýkovia.

Tove Lo
Známa švédska divoška to vie na pódiu pekne rozpáliť: Je to ešte hudba či skôr striptíz, a čo fanúšikovia na odhalené prsia? Zobraziť článok

Po prijatí miesta speváčky do alternatívnej rockovej skupiny The Cranberries v roku 1990 si vďaka jedinečnému mezzosopránovému hlasu a prejavu rýchlo získala celosvetovú slávu. Spolu vydali sedem štúdiových albumov, z ktorých štyri boli jednotkou vo viacerých hudobných rebríčkoch.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});