Tragický osud Harryho EX: Samovražda! Čo sa stalo? Harry detaily ich vzťahu vysvetľoval na súde, opäť sú v tom paparazzi

Boľavá minulosť princa Harryho dobieha. O tragickom osude svojej ex priateľky prehovoril na súde.

Boľavá minulosť princa Harryho dobieha. O tragickom osude svojej ex priateľky prehovoril na súde.

Fotogaléria

Meno Caroline Flack zaznelo opäť, a to na Najvyššom súde v Londýne, kde princ Harry svedčil v procese proti vydavateľovi britského bulvárneho denníka Daily Mirror. Spolu s ďalšími tromi ľuďmi tvrdí, že noviny Mirror Group hackli ich hlasové schránky a zhromažďovali o nich informácie nezákonnými spôsobmi. Vydavateľstvo obvinenia odmieta. 

Účasť člena kráľovského rodu na vypočúvaní a vyšetrovaní je veľmi neštandardná. Pre Harryho to však nie je prvý prípad, v ktorom súdne bojuje proti médiám. Žaluje taktiež vydavateľstvo NGN, ktoré vydáva bulvárne noviny The Sun.

Princ Harry bol kedysi poriadny divoch! Na povrch vyplávalo STARÉ šteklivé tajomstvo, toto sa Meghan zrejme páčiť nebude Zobraziť článok

Počas procesu padli aj mená niekoľkých Harryho bývalých priateliek. Tak napríklad podnikateľky Chelsy Davy. V súvislosti s ňou princ tvrdí, že ich vzťah sa skončil práve pre klebety krvilačných vydavateľstiev. Zaznelo aj meno Caroline Flack, ženy, ktorá spáchala samovraždu približne pred 3 rokmi. Čo sa stalo, zistíte na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});