Dcéra rapera Snoop Dogga má OBROVSKÝ úspech aj s faldíkmi: Ale prečo plánovala už v detstve SAMOVRAŽDU, a kto ju zachránil?

Byť potomkom celebrity je ťažké. Musíte sa snažiť o to viac, aby ste ukázali svetu, že viete vyjsť z tieňa vlastného rodiča.
  • Galéria7
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @ princessbroadus/

Byť potomkom celebrity je ťažké. Musíte sa snažiť o to viac, aby ste ukázali svetu, že viete vyjsť z tieňa vlastného rodiča.

Fotogaléria

Americký raper Snoop Dogg (civ. menom Calvin Broadus) má so svojou stredoškolskou láskou a manželkou Shante tri dospelé deti – synov Cordeho (28) a Cordella (25) a dcéru Cori (23).

Z romániku so spolužiačkou Laurie Holmond z Long Beach Polytechnic High School má 51 ročný hudobník ešte syna Juliana (25).

David Hasselhoff
David Hasselhoff je pyšným otcom dvoch krásnych dcér: Staršia má dokonalú postavu, nebesky MODRÉ OČI a VAU, tie plné pery! Zobraziť článok

Na mušku si teraz logicky zoberieme mladú Cori. Detstvo nemala ľahké, už ako šesťročnej jej diagnostikovali autoimunitné ochorenie lupus. Musela užívať steroidy z čoho priberala, a ktoré jej podkopávali zdravie.

V trinástich sa dokonca pohrávala s myšlienkou na samovraždu, ale našťastie si neublížila. Cez to všetko jej pomohla prejsť rodina a láska.


Dominika Rajznerová
Psychologička Dominika Rajznerová: Slovné spojenie “chcem sa zabiť” zadávajú do internetového vyhľadávača mladí Slováci najviac Zobraziť článok

Na svojom sociálnom profile často ľudí vyzýva, aby boli k sebe láskaví a neubližovali tomu druhému, pretože nemôžu vedieť, aký má za sebou životný príbeh, a čím všetkým si prechádza.

Lieky sa podpísali na jej bacuľatej postave, a teraz sa zastáva pozitívneho vzťahu k vlastnému telu. Na svojom Instagrame (cca 631 tisíc fans) sa občas podelí aj o nenávistné komentáre sledovateľov, ktorí je navrhujú okrem schudnutia, aj odoperovať ovisnuté prsia, aby vyzerala lepšie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHOC🍫 (@princessbroadus)

To sú presne tie veci, ktoré sa ťažko čítajú a psychicky odfiltrovávajú. Pomoc je len jedna, ignorovať ich a žiť si podľa seba, bez „múdrych rád“ iných. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});