Chutné melónové OSVIEŽENIE do horúčav: Po tejto limonáde sa budete cítiť ako znovuzrodené, a pripravíte raz dva!

Každá sezóna má svoje ovocie a zeleninu, ktorých je dobré sa najesť dosýta. K letu sa dokonale viaže sladký červený melón.

Každá sezóna má svoje ovocie a zeleninu, ktorých je dobré sa najesť dosýta. K letu sa dokonale viaže sladký červený melón.

Fotogaléria

Na letné osvieženie je ideálny pre svoj vysoký obsah vody. Dužina je zároveň bohatým prírodným zdrojom lykopénu, ktorý má antioxidačné účinky a zdraviu prospešné látky. Chráni naše telo pred nádormi, priaznivo vplýva na srdce, krvný tlak, pokožku a u mužov aj na prostatu. Na 100 gramov dužiny pripadá len 125 kilojoulov.

Treba sa báť operácie, OTRAVY alebo zápalu slepého čreva? TOTO sa stane, ak nechtiac prehltnete kôstku z čerešne Zobraziť článok

V horúčavách je správna hydratácia veľmi dôležitejšia. Čistá voda je pre naše telo požehnaním, no úprimne viac nás lákajú sladšie či kyslejšie nápoje. V preklade, rôzne ľadové čaje alebo domáce limonády. Okrem spomínaného vodného melónu môžete použiť jahody, čerešne, ríbezle alebo môžete skombinovať viacero druhov ovocia. Fantastický recept nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});