Nová diéta sľubuje ODSTRÁNENIE vrások a nadváhy zároveň: Kočky, trvá len 3 dni! Pozrite, aké potraviny by ste si mali zaobstarať

Nová diéta sľubuje okrem štíhlosti aj hladšiu a krajšiu pokožku. Znie to pripekne? Zistite viac!
  • Zdroj: Getty/RossHelen

Nová diéta sľubuje okrem štíhlosti aj hladšiu a krajšiu pokožku. Znie to pripekne? Zistite viac!

Dr. Nicholas Perricone z Harvardskej univerzity zastáva názor, že zápalové procesy v tele urýchľujú proces starnutia pokožky a spôsobujú vrásky. To však v zmysle jeho diéty môžete zastaviť, konkrétne vďaka strave založenej na omega-3 mastných kyselinách. Takýto jedálniček by mal pomôcť nielen pri chudnutí, ale aj skrášliť pleť.

Dámy, schudnúť sa dá aj bez HLADOVANIA: 5 ohromných TIPOV a nadbytočné kilá pôjdu krásne dole. Ale pozor, prvý bod je najdôležitejší! Zobraziť článok

Potešujúcim faktom je relatívne krátke trvanie programu – trvá len tri dni. Počas nich jete potraviny bohaté na bielkoviny a sacharidy s nízkym glykemickým indexom. Nevyhnutné je zaradiť do jedálnička ryby a tofu. 

Ako to funguje?

Počas troch dní jete tri hlavné jedlá a dva snacky. Ku každému jedlu je potrebné vypiť veľký pohár vody. Povolený je aj zelený čaj. Proteíny treba konzumovať pred sacharidmi pre spomalenie zvyšovanie hladiny inzulínu. Po uplynutí troch dní by ste si mali vytvoriť zdravé návyky a už nikdy sa k predošlému stravovaniu nevrátiť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});