Šokujúce VIDEO bývalej seriálovej hviezdy: Zmätená a ZANEDBANÁ, z Heather Locklear je len vlastný tieň! Má opäť veľké problémy s alkoholom?

Ďalšia zo slávnych a očarujúcich žien, ktorú sme v takom nelichotivom stave nechceli vidieť. Bývalá hviezda populárneho seriálu Melrose ...

Ďalšia zo slávnych a očarujúcich žien, ktorú sme v takom nelichotivom stave nechceli vidieť. Bývalá hviezda populárneho seriálu Melrose Place sa zmieta v problémoch.

Fotogaléria

Alkohol a napadnutie policajta

Medzitým sa objavila sa aj v niekoľkých filmoch ako Firestarter, Návrat muža z bažín, Body Language, Illusions. V roku 1993 prijala ponuku producenta Arona Spellinga do úlohy Amandy do seriálov Melrose Place a extrémne úspešnom Beverly Hills 90 210.

Pred jej príchodom nemal Melrose Place dobré hodnotenie, svojou postavou Amandy Woodward mu napravila medzi divákmi renomé.

To súkromné si pokazila po rozchode s Richiem Samborom, kedy sa utiahla k alkoholu. Nasledujúce roky sa niesli v znamení hospitalizácií, odvykačiek a niekoľkých zatknutí za napadnutie policajta. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});