Šokujúce VIDEO bývalej seriálovej hviezdy: Zmätená a ZANEDBANÁ, z Heather Locklear je len vlastný tieň! Má opäť veľké problémy s alkoholom?

Ďalšia zo slávnych a očarujúcich žien, ktorú sme v takom nelichotivom stave nechceli vidieť. Bývalá hviezda populárneho seriálu Melrose ...

Ďalšia zo slávnych a očarujúcich žien, ktorú sme v takom nelichotivom stave nechceli vidieť. Bývalá hviezda populárneho seriálu Melrose Place sa zmieta v problémoch.

Fotogaléria

Pôvabná blondínka oplývajúca až anjelskou nevinnosťou je zrejme v prípade americkej herečky Heather Locklear (61) nateraz asi preč. Televízny debut absolvovala v seriáloch CHiPs (1980) a nasledovali Eight Is Enough(1981) či Twirl (1981).

Telenovela Esmeralda
Predstaviteľku krásnej ESMERALDY by ste dnes na ulici nespoznali: Osud sa s ňou KRUTO zahral, jej syn je postihnutý a exmanžel obvinený z organizovaného zločinu Zobraziť článok

V roku 1981 mala kariérny skok nahor výhrou konkurzu do seriálu Dynastia, kde hrala po boku hviezd akými boli Joan Collins a Linda Evans. Súbežne hrala aj v krimisérii T.J. Hooker.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});