Sexsymbol 90-tych rokov Heather Locklear má doma svoj klon: Pozrite si jej nádhernú dcéru, už je dospelá!

V 90. rokoch bol americký komediálny seriál Melrose Place hitom aj na našich televíznych obrazovkách. Vďačil tomu hlavne svojimi pikantnými ...

V 90. rokoch bol americký komediálny seriál Melrose Place hitom aj na našich televíznych obrazovkách. Vďačil tomu hlavne svojimi pikantnými zápletkami a hereckému obsadeniu.

Fotogaléria

Počas siedmich sérií (spolu 219 dielov) diváci spoznali skupinu mladých, úspešných a sexi ľudí bývajúcich spoločne v nájomnom dome. Ten bol miestom rôznych vzájomných afériek a pletiek.

Russell Brand, Simon Cowell, Dennis Rodman
Spoznajte najväčších sukničkárov v histórii: Prvý v zozname vystriedal viac ako 5 000 žien! Zobraziť článok

Navzájom sa milovali, neznášali, podvádzali a klamali, jednoducho – Hollywood ako sa patrí. Práve Heather (60) hrala dotieravú a intrigánsku Amandu Woodward a diváci si jej postavu obľúbili natoľko, že sa stala pravidelnou súčasťou seriálu a účinkovala v ňom od roku 1993 do roku 1999.

Bývalý blond sexsymbol Heather má doma svoj zdarný miniklon, dcéru Avu Sambora. Jej otcom je rešpektovaný gitarista, producent a skladateľ z kapely Bon Jovi, Richie Sambora.

Pri pohľade na oboch sympatických rodičov je krása mladej Avy viac ako pochopiteľná. Podoba matky a dcéry sa nedá zaprieť. Foto TU>>> 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});