Kam sa podel charizmatický fešák David Hasselhoff? Z IDOLA jednej generácie žien je starý pán, ktorý čoskoro oslávi 71. narodeniny. Spoznali by ste ho?

Hviezda seriálov Knight Rider a Baywatch vedela prilákať k obrazovkám fanúšičky už len svojím vyšportovaným mužným vzhľadom. Lenže 80. ...
  • Galéria34
  • Zdroj: Northfoto, Instagram/ @knight_rider_official_

Hviezda seriálov Knight Rider a Baywatch vedela prilákať k obrazovkám fanúšičky už len svojím vyšportovaným mužným vzhľadom. Lenže 80. a 90. roky sú už dávno preč.

Fotogaléria

To vie aj americký herec a spevák David Hasselhoff, ktorý 17.7.2023 oslávi už 71. narodeniny. Jeho seriálové postavy Micheal Knight či Mitch Buchannon už žijú len z bývalej slávy.

Yasmine Bleeth
V Hollywoode ju milovali, ona neuniesla slávu: Sexi kosť z Baywatchu TVRDO padla na dno, drogy si vybrali krutú daň! Pozrite sa na jej zdevastovanú tvár Zobraziť článok

The Hoff ako si necháva David hovoriť, v ostatnom čase poriadne zostarol. Kombinácia veku, rýchleho životného štýlu a dlhoročnej závislosti od alkoholu sa podpísali na jeho výraze tváre. Dokonca sa objavili špekulácie, že si nechal urobiť estetické zákroky, ktoré nevyšli podľa jeho predstáv a zničili mu prirodzené črty.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});