Shannen Doherty v poslednom štádiu rakoviny: Verí, že ju zachráni táto DRASTICKÁ DIÉTA!

Najviac si asi ju pamätáte ako Brendu Walsh z teenage seriálu Beverly Hills 90210. Ale ani sláva a peniaze je neuchránili od vážnych ...

Najviac si asi ju pamätáte ako Brendu Walsh z teenage seriálu Beverly Hills 90210. Ale ani sláva a peniaze je neuchránili od vážnych zdravotných problémov.

Fotogaléria

So zákernou rakovinou prsníka herečka Shannen Doherty (51) bojuje od roku 2015, a teraz sa bohužiaľ nachádza v poslednom štvrtom štádiu. Nefňuká, a podľa možnosti si užíva si každý jeden deň, ktorý jej ostáva.

Hoci má telo prerastené onkologickými metastázami, malé zlepšenie zdravotného stavu poskytuje vhodná strava, resp. prísna diéta.  

V jednom príspevku píše: 21 dní resetovanej diéty, a dnes to bolo moje ´cheat´ jedlo. Po dňoch bez sacharidov, bez cukru a čistom jedení som sa vrhla na hranolky, chlieb a víno. A ešte dezert. Páčilo sa mi moje ´hriešne´ jedlo, ale úprimne, bolo to ako práca. Práve teraz chcem byť tou najlepšou verziou seba samej. Nie som si istá, čo to je, ale viem, že správne stravovanie je začiatok. Zajtra sa vrátim k svojmu čistému stravovaniu, ale zatiaľ si vychutnám ešte jeden dezert!" Shannen sa vyhýba cukru a zeleninu si dopriava zo svojej záhrady.

S kým sa pobila herečka? Čítajte na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});