Zadok OKRÚHLY a pevný ako skala? Budete ho mať, ak si čo najskôr zadovážite túto EXTRA účinnú pomôcku na cvičenie!

Žiadna žena nepovie „nie“ sexi zadku. Chcete ho? Tak poďme na to!

Žiadna žena nepovie „nie“ sexi zadku. Chcete ho? Tak poďme na to!

Fotogaléria

Ženské pozadie sa stalo v poslednej dobe medzi mužmi prioritou. Dokonca ich zaujíma omnoho viac ako prsia! Dobrou správou je, že ho môžete mať! 

Posilňovacia guma na cvičenie

Na to, aby ste dali vášmu zadku počas cvičenia naozaj zabrať, potrebujete posilňovaciu gumu. Môžete si vybrať z viacerých možností – my odporúčame siahnuť najskôr po tej s menším odporom a postupne pridávať zaťaženie.

Drepy s gumou na cvičenie

Umiestnite si posilňovaciu gumu pod obe kolená. Postavte sa tak, aby bola guma mierne natiahnutá a pomaly vykonávajte drepy. Pri drepovaní smerom dole tlačte kolená von a smerom hore ich vráťte do pôvodnej pozície.

Nezabudnite ani na správne dýchanie a viacero opakovaní. Výdych je smerom hore a čo sa týka intenzity, začnite na 15-20 drepoch denne a postupne sa dostaňte až na 50 drepov denne.

Štíhlejšia a PEVNEJŠIA POSTAVA už po pár dňoch? Je to oveľa ľahšie ako si myslíte, no musíte dodržať tieto 2 jednoduché veci! Zobraziť článok

Tip: Keď už máte drep dokonale zvládnutý a chcete na svojich stehnách či zadku „zamakať“ viac, zotrvajte v drepe približne 10 sekúnd, potom v tej istej polohe otvárajte kolená s výdychom von a s nádychom dnu. Počet opakovaní je na vás a vašej kondícii.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});