Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Netuším, kto bola tá šelma, čo lízala mňa, no v tú noc ma zobudili vlastné ORGAZMICKÉ výkriky! Pozor, nahliadli sme do vašich EROTICKÝCH SNOV

Jedna z tých eroticko–veselých tém, ktorá je univerzálna u mužov aj žien. Niektoré pikantné sny majú takú silnú moc, že treba prať pyžamo, ...

Jedna z tých eroticko–veselých tém, ktorá je univerzálna u mužov aj žien. Niektoré pikantné sny majú takú silnú moc, že treba prať pyžamo, keď sa skončí noc.

Fotogaléria

„Tak čo konkrétne to bolo, to fakt netuším, len som sa asi pred týždňom zobudila vlhká ako Niagara. Predtým bolo také dosť hot hot rande, tak asi preto.“ (Magda, 27)

„Snívalo sa mi, že mi dala vlastná žena. Fakt. A mohla by aj naozaj. Po päťdesiatke je to viac sci-fi ako realita.“ (Matúš, 51)

Horúce zážitky z našich ROZLÚČOK so slobodou: Nevesta na cudzom penise, rozvášnená družička s DVOMA CHLAPMI, nuru masáž ale aj všeličo iné! Zobraziť článok

„Jáj, tak toho mám na knihu, až by ten papier zhorel. Bol to nejaký neznámy bujak, ale vybláznil ma poriadne. Ešte ráno som mala pocit, že fakt niečo bolo. Asi som zrelá na swingers párty.“ (Evička, 33)

„Erotický? Že mi spravili fajku naraz dve moje kamošky. Hneď by som súhlasil, veď taký rajc zažije chlap maximálne raz za život.“ (Gabriel, 40) 

„Že ma spolu hladkalo veľa mužských a ženských rúk, a bola som z toho úplne hotová. Asi by to bol brutál zážitok aj real. Idem do toho.“ (Vanesa, 25)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});