Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Je ABSURDNÉ, čím dokážu chlapi vytočiť svoje partnerky počas sexu: Dámy, nech TOTO prečíta aj ten váš, možno sa medzi odpoveďami nájde

Bez chlapa ťažko, s ním (sem-tam) ešte ťažšie. Aj v posteli. Občas akoby zabudli na spôsoby horizontálnych gentlemanov a išli si pudovo ...

Bez chlapa ťažko, s ním (sem-tam) ešte ťažšie. Aj v posteli. Občas akoby zabudli na spôsoby horizontálnych gentlemanov a išli si pudovo „len to svoje“.

Fotogaléria

Preto sme v našej erotickej ankete opäť oslovili Slovenky s jednoduchou otázkou: „Aká praktika vám najviac lezie na nervy, ktorou vám muž znepríjemňuje spoločné milovanie?“ Dámy a slečny nelenili, a dostali to zo seba bez hanby von. Chlapi (lebo aj tí nás čítajú), nechajte sa od nich poučiť!  

"Aby ste si nemysleli, aj som to mužovi povedala, no občas je náchylný na to zabudnúť. Neznášam, keď sa po orálnom sexe chce vášnivo bozkávať. Mám pocit, akoby som sa vylízala sama…" (Laura, 39)

„Keď nemám náladu, tak všetko.“ (Diana, 43)

„Manžel v začiatkoch zvykol svoj výkon počas sexu „vraj humorne“ komentovať ako futbal. Raz je to vtipné, ale stále? Pochopil, až keď som si pri sexe odzadu zobrala knihu s hláškou ´keď bude gól, daj mi vedieť´. Našťastie pochopil, lebo inak by som ho nakopala do tých jeho malých chlpatých loptičiek.“ (Pavlína, 31)   

Máme to napísané čierne na bielom, za akými bradavkami sa idú naši chlapi zblázniť! Spomenuli aj známe herečky či speváčky Zobraziť článok

„Keď si po sexe pri mne hlasno uľaví. Vtedy by som ho najradšej zabila kreténa, úplne tým pokazí celý ten pekný okamžik po milovaní. Asi sa naučím pri oráliku nasilu grgať.“ (Miriam, 35)  

„Nenávidím, keď mi dlho žmolí bradavky, až to viac bolí ako vzrušuje. Všetko má svoje hranice.“ (Borka, 50)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});