Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Netuším, kto bola tá šelma, čo lízala mňa, no v tú noc ma zobudili vlastné ORGAZMICKÉ výkriky! Pozor, nahliadli sme do vašich EROTICKÝCH SNOV

Jedna z tých eroticko–veselých tém, ktorá je univerzálna u mužov aj žien. Niektoré pikantné sny majú takú silnú moc, že treba prať pyžamo, ...

Jedna z tých eroticko–veselých tém, ktorá je univerzálna u mužov aj žien. Niektoré pikantné sny majú takú silnú moc, že treba prať pyžamo, keď sa skončí noc.

Fotogaléria

Nech sa vám sníva čokoľvek divoké a nepochopiteľné, vedci sami nevedia, čo spúšťa samotnú tvorbu a scenáre snov, ktoré vás v noci počas zaslúženého oddychu potešia čo vystrašia. Preto sa vám občas prisnia veci, za ktoré sa aj hanbíte, ale nepoznáte ich príčinu.

Po vlastnom šteklivom zážitku z jedného nedávneho rána prišla téma ďalšej našej ankety v podstate sama od seba. Vyslovene sa pýtala na spracovanie, takže bolo rýchlo rozhodnuté. So zvedavou otázkou „Čo erotické sa vám ostatnýkrát snívalo? A chceli by ste, aby sa to udialo aj v skutočnosti?“ sme využili technické výdobytky v podobe mikrofónu a emailu. Ešte raz všetkým ďakujeme za ochotu. Tie naj získané príspevky si môžete teraz prečítať.

„No… takto, stane sa, že áno. Veď komu nie? A naposledy? Hádam aj mesiac dozadu, a bolo to parádne. Prisnila sa mi naša krčmárka, mladá, divoká, ryšavá. A ešte mi aj pivo potom natočila. Také sa môže snívať aj častejšie.“ (Csaba, 34)

„Ale je to anonymné, však? Áno. Že si ma naraz zobral bývalý a terajší medzi seba, a búšili to do mňa spredu aj zozadu. Lietala som medzi mini ako rožok medzi dvomi párkami. A či aj v skutočnosti? … asi hej, hihi.“ (meno neuviedla, vek cca 25-30 rokov)

Hustý porast, jemné kučierky, upravený trojuholník alebo BEZ OCHLPENIA? Čo preferujú Slováci, opýtali sme sa a červenali Zobraziť článok

„Mne sa pravidelne sníva, že niekde prekotím jednu kolegyňu. Na firemnej párty som jej to aj opitý povedal, síce jej to zalichotilo, ale ostalo len u snov. Jasné, že by som ju chcel aj naživo vyskúšať. …snáď keď bude opäť sama.“ (Samo, 32)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});