Jedlá z plážových stánkov, ktoré dajú PORIADNE zabrať postave: Tieto dve majú EXTRÉMNE vysoké kalorické hodnoty, vyhnite sa im!

Konečne prišlo leto vhodné na kúpanie, slnenie sa a vodné športy. Ale na všetky tieto aktivity potrebujete dostatok energie, ktorú väčšinou ...

Konečne prišlo leto vhodné na kúpanie, slnenie sa a vodné športy. Ale na všetky tieto aktivity potrebujete dostatok energie, ktorú väčšinou dopĺňate v plážových bufetoch.

Fotogaléria

Nebudeme vám vyhovárať fastfoodové dobroty, pretože im aj tak neodoláte. Taký bohatý mastný langoš zaliaty sladkým hnedým bublinkovým nealkom k vode jednoducho patrí. A keby len ten.

Pozrite si kalorické hodnoty najobľúbenejších plážových chuťoviek, ktoré vám v prípade ich veľkej obľuby zmenia číslo plaviek smerom nahor.

Pitie sódy a sladených nápojov nie je také NEVINNÉ, ako sa zdá: Veci, ktoré vám HROZIA, ak si ich doprajete každý deň! Zobraziť článok

Hranolky

Či už osamote, alebo s kečupom či dresingom patria k tým menším hriechom, ale stále hriechom. Vyprážajú sa na oleji, takže v nich nehľadajte zdravú fitness záležitosť. Sto gramov zemiakovej pochúťky v sebe ukrýva asi 275 kalórií.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});