Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Nemáte chuť na SEX? Rozlúčte sa s potravinami a nápojmi, ktoré vás oberajú o pôžitok, potom to v posteli poriadne ROZTOČTE!

Zloženie našej stravy má vplyv na sexualitu. Stačí pár nevhodných pochúťok a čaro premilovanej noci sa rozplynie ako obláčik dymu. A ...

Zloženie našej stravy má vplyv na sexualitu. Stačí pár nevhodných pochúťok a čaro premilovanej noci sa rozplynie ako obláčik dymu. A to snáď nechcete.

Fotogaléria

Preto si dávajte pozor, aby telesnú lásku nebrzdil váš žalúdok. Začneme s prehľadom  nápojov a skončíme jedlami, ktorým sa radšej vyhnite, pretože nežiaduco zamávajú s hormonálnym systémom a sexuálnou túžbou. 

Jeden (aj dva) pohárik je fajn, na odvahu či príjemné opadnutie zábran. Ale s naozaj mierou, lebo opití ľudia ťažšie (ak vôbec) vedia dosiahnuť orgazmus. Alkohol znižuje hladinu testosterónu, a u mužov môže spôsobiť problémy s erekciou. Má negatívny vplyv na pečeň, pričom potom telo nedokáže správne vylučovať ani estrogén, a tak ho môže v tele hromadiť.

Máte rady horké nealko? Tak potom si asi dávate tonik. Lenže problém môže spôsobiť práve obsiahnutý chinín. Ten je síce účinným antimalarikom, ale aj "antilibidikom". Namiesto takého gin toniku (čo je alkohol + chinín) si dajte radšej šumivé bublinky alebo červené vínko.

Nemáte záujem o sex? Táto rastlina vás vráti späť do milostnej hry: Kočky, bude to pikantné, aj v ÚSTACH, aj SPÁLNI! Zobraziť článok

Nealkoholické sladené nápoje obsahujú väčšinou umelé sladidlo aspartám, ktoré znižuje hladinu serotonínu (hormónu šťastia). Lenže jeho nízka hodnota ovplyvňuje nielen našu náladu, ale aj libido. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});