Nový módny TREND svetové modelky celkom pobláznil: Takto výrazne zasiahne do LETNÝCH outfitov všetkých štýlových dievčat!

Strih, vďaka ktorému sa aj ten najzákladnejší top premieňa na elegantný kúsok. Reč je o asymetriách, ktoré sa stávajú nutnou súčasťou ...

Strih, vďaka ktorému sa aj ten najzákladnejší top premieňa na elegantný kúsok. Reč je o asymetriách, ktoré sa stávajú nutnou súčasťou minimalistických dovolenkových outfitov!

Fotogaléria

Nie je to prvýkrát, čo siluety na jedno rameno ovládli módne prehliadky. Asymetrické strihy v štýle 90. rokov sa vracajú do módy nielen vďaka najväčším módnym domom, ale aj trendovým stylistom, módnym redaktorom a influencerom.

Zamaskujte väčšie BRUŠKO: 5 trendy kúskov, ktoré sa postarajú o dokonalú módnu KAMUFLÁŽ, nebojte sa ich nosiť! Zobraziť článok

Modelky ho zbožňujú!

Irina Shayk sa niekoľkokrát objavila na prehliadkových mólach v šatách s asymetrickým výstrihom, dôstojne v prevedení na jedno rameno okrem iných od Versaceho, Muglera a Schiaparelliho.

Irinu už neraz videli v asymetrických šatách aj mimo móla.

Do skupiny fanúšikov asymetrických výstrihov sa zaradila aj modelka Kendall Jenner. Začiatkom roka zverejnila fotku v šatách z kolekcie od Ludovica de Saint Sernin, ktoré sú kombináciou dvoch veľmi silných trendov tejto sezóny – priesvitného vzhľadu a asymetrického strihu.

Nedávno si moderný top s asymetrickým výstrihom a výraznými aplikáciami ruží do svojho dovolenkového kufra pribalila aj modelka Sofia Richie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});