Rozruch okolo trendu PLAZACORE je obrovský! Nový miláčik módnych profesionálov vám pomôže byť viac šik

Premýšľate, ako byť v bežný deň elegantnejšia, no nakoniec vždy skončíte pri džínsoch a tričku? Inšpirujte sa Plazacore!
  • Zdroj: Instagram: @leiasfez, @kaesutherland

Premýšľate, ako byť v bežný deň elegantnejšia, no nakoniec vždy skončíte pri džínsoch a tričku? Inšpirujte sa Plazacore!

Saká, čelenky, košeľové goliere, čipka, tvíd... nič z toho nie je out! V roku 2023 sa opäť s veľkou dávkou hrdosti nosia elegantné outfity. Na ktoré kúsky by ste sa mali spoľahnúť a ako najlepšie nosiť trend zvaný Plazacore?

Tieto ŠTÝLOVÉ DOPLNKY ovládnu prechodné obdobie: Dievčatá, skontrolujte si šatník a rýchlo sa uistite, či v ňom máte... Zobraziť článok

Základom preppy chic, alebo Plazacore v inovovanej verzii, sú okrem krásnych veľkých gumičiek a goliera v štýle Petra Pana aj mašle do vlasov, či dvojdielne kostýmy z tvídu inšpirované značkou Chanel.

Budete prekvapené, ako dobre sa spájajú klasické siluety s menej konvenčnými kúskami!

Parížanka Aida kombinuje svoj XXL kabát s golierom Kent, elegantnými mokasínami a baretom. Vďaka výraznej taštičke ide o veľmi vydarený mix štýlov, čo poviete?

Preppy chic je populárny aj v Holandsku. Influencerka Vivian Hoorn kombinuje výrazné kúsky, ako perlová taška a pútavý klobúk, aby jej elegantný a skôr klasický kabátik vyznel omnoho trendovejšie. Trik, ktorý okamžite katapultuje klasický outfit na vrchol módnej škály, by ste si mali osvojiť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});