Akými slnečnými okuliarmi zabodujete toto leto? Zoznámte sa s TOP 7 modelmi tohtoročnej horúcej sezóny!

Nie sú iba hitmi prehliadkových mól a už vôbec nie sú vyhradené len na jednu sezónu. Každý z nasledujúcich párov sa môže úspešne stať ...
  • Zdroj: Getty/Tatsiana Volkava

Nie sú iba hitmi prehliadkových mól a už vôbec nie sú vyhradené len na jednu sezónu. Každý z nasledujúcich párov sa môže úspešne stať platným prvkom vášho stylingu aj v najbližších rokoch.

Dizajnéri a módni návrhári sa snažia k novým trendom pristupovať zodpovednejšie, a tak navrhujú novinky s dlhšou životnosťou. Hity z minulých sezón preto nemusia pristáť na dne šatníka. Úspešne môžu zapadnúť aj do čerstvo neservírovaných najväčších hitov nadchádzajúcej sezóny.

Audrey Hepburn
Módny dizajnér vytvoril kolekciu inšpirovanú Audrey Hepburn: Výsledok je očarujúco ženský, TOTO vás ohromí! Zobraziť článok

Ak porovnáte nižšie uvedený zoznam okuliarových typov so zoznamom spred roka, ukáže sa, že viac ako polovica z nich sa opakuje. Výber nového páru preto nemusí byť chvíľkový rozmar, ale investícia na dlhé roky. Stačí sa riadiť predovšetkým vlastným štýlom!

Mohutné okuliare

Jarno-letná sezóna umožňuje zabudnúť na páperové bundy, veľké snehule a iné doplnky, ktoré chránia pred chladom. Existuje však trend, ktorý so zmenou kolekcie nemieni ísť do zabudnutia! Ide o okuliare.

Milovala ju Brigitte Bardot, Romy Shneider aj Nathalie Delon: Krátke či dlhé vlasy, tento retro doplnok musíte na jar mať! Zobraziť článok

Športové okuliare, ktoré sa osvedčili na svahoch, sú veľkou inšpiráciou pre mnohých dizajnérov. Veľké slnečné okuliare je možné vidieť na mnohých prehliadkových mólach letnej sezóny. Nájdete ich okrem iného v kolekciách: Zimmermann, Stella McCartney, Balmain, Saint Laurent, Philipp Plein a v najväčšej verzii u Ricka Owensa.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});