Pozor, zlým výberom OKULIAROV môžete pošliapať svoju atraktivitu! Ako si vybrať ŠTÝLOVÝ kúsok, ktorý podčiarkne vašu krásu a charakter?

Všetko je v očiach! Aj keď sú dnes okuliare považované za módny doplnok, ide predovšetkým o zdravotnú pomôcku, ktorá zlepšuje zrakový ...
  • Zdroj: Getty/CoffeeAndMilk

Všetko je v očiach! Aj keď sú dnes okuliare považované za módny doplnok, ide predovšetkým o zdravotnú pomôcku, ktorá zlepšuje zrakový komfort a pohodu. Preto je dôležité vyberať správne.

Aký rám si zvoliť?

Rohovinové alebo drevené rámy so svojimi prirodzenejšími farbami umožňujú súdržnosť s pokožkou. Navyše, predchádzajú alergiám.

Acetátové rámy prepúšťajú svetlo a ponúkajú väčšiu priesvitnosť.
Ak máte modré oči a svetlú pleť vyberte si kontrastnejší rám. Vyhnite sa bledej farbe, ktorá pôsobí nevýrazne. 

Ako vyzerá NAJTRENDOVEJŠÍ ÚČES tohto leta? Ak máte dlhé vlasy, z tohto roztomilého stylingu budete priam nadšená! Zobraziť článok

V prípade zelených a hnedých očí siahnite po acetátovom ráme vo farbe korytnačky alebo zmesi odtieňov, ktoré sa budú meniť v závislosti od svetla.

Ak zvolíte nepriehľadný rám, zvýrazníte jeho dizajn.

Pre blondínky sa v súčasnosti odporúča čiernobiely alebo hnedočierny mramor. Ak ste červenovláska, zahrajte to na hrubšie a masívnejšie rámy. A brunetky? Vy si vyberte materiál, aký sa vám páči! Pekná nepriehľadná acetátová farba môže poskytnúť ohromný dizajnov zážitok!

Ideálny výber pre blondínky. To isté platí aj v prípade slnečných okuliarov.

Biele či sivé vlasy? Odvážte sa na neóny a zostaňte mladá! Okuliare môžete dozdobiť šnúrkou, ktorá zároveň splní úlohu náhrdelníka.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});